“Entre fronteres”, un escape sobre la II Guerra Mundial a Cal Pal

Dibuix que simbolitza un escape room (freepik)
Dibuix que simbolitza un escape room (freepik)

Escape Andorra, empresa pionera en escape rooms teatralitzats i basats en fets reals a Andorra, convida als entusiastes d’aventures emocionants i històriques a l’experiència “Entre fronteres”. Aquest immersiu escape room que es durà a terme a Cal Pal, a la Cortinada, a la parròquia d’Ordino, ofereix una oportunitat única per a viatjar en el temps i posar-se a la pell dels protagonistes de l’exposició “Refugiats. Andorra, país d’acollida”.

El dia 15 de juliol, a les 18:30 hores, els participants seran traslladats a l’època de la II Guerra Mundial, enmig d’un escenari autèntic com Cal Pal, una casa pairal d’Andorra amb un paper destacat en la història. Després de l’emocionant aventura de l’escape room, els participants podran gaudir d’un pica-pica especialment preparat per a celebrar l’èxit de la missió.

“Entre fronteres” és una experiència immersiva dissenyada per a un mínim de 8 i un màxim de 12 participants (places limitades), amb un preu de 27 euros per persona. Les reserves es poden realitzar a través de l’enllaç https://www.escapeandorra.com/calpal-ef/. S’admeten jugadors a partir de 13 anys, i els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats.

L’empresa Escape Andorra és reconeguda per oferir escape rooms amb temàtica cultural, basats en fets reals i experiències teatralitzades en entorns autèntics o a l’aire lliure.

TOTES LES NOTÍCIES