assandca

La presència de l’actriu catalana Joana Vilapuig ha generat expectació a la Fira d’Andorra la Vella. Amb el bon resultat de l’activitat i l’èxit amb les inscripcions per a la I Caminada popular contra el càncer de diumenge, l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assanda) valora molt satisfactòriament el primer cap de setmana d’activitats benèfiques.

Assandca ha portat a la Fira d’Andorra la Vella l’actriu catalana Joana Vilapuig, coneguda pel seu paper de Cristina a la sèrie televisiva Polseres Vermelles, que relatava les experiències i les emocions d’un grup de malalts de càncer ingressats a un hospital. Entre 150 i 200 persones han comprat, pel preu simbòlic d’un euro, la postal solidària on Vilapuig ha estampat els seus autògrafs. Tots aquests visitants de la fira també han pogut parlar personalment amb ella i fotografiar-s’hi.

 Vilapuig ha estat una hora rebent ciutadans dalt de l’escenari de la Fira d’Associacions i s’ha mostrat molt contenta de conèixer Andorra, on no havia estat mai abans, i ha quedat sorpresa per la quantitat de persones que l’han reconegut al carrer i que l’han volgut venir a conèixer a la fira. Després d’aquesta hora d’autògrafs, ha dedicat una hora més a atendre diversos mitjans de comunicació i més ciutadans a l’estand d’Assandca. Així, durant tot el matí hi ha hagut un degoteig constant de visitants i en diverses ocasions s’ha arribat a formar cua per rebre l’autògraf de Vilapuig.

La visita de l’actriu catalana a l’estand d’Assandca ha estat una de les activitats principals per donar a conèixer l’associació, creada recentment. Aquesta haurà estat la primera acció de l’entitat, juntament amb la I caminada popular contra el càncer, que es farà diumenge a les 11 del matí i que començarà al carrer Doctor Molines, d’Andorra la Vella. Les inscripcions per a la caminada han superat tant les expectatives que, en només 24 hores, es van cobrir les 500 previstes, de forma que es van exhaurir les samarretes d’obsequi per als participants. De totes maneres, des d’Assandca es vol animar a tothom que ho vulgui, a venir a participar igualment a la caminada. Si volen gaudir de l’avituallament, podran fer igualment la inscripció els moments abans de començar l’activitat.

 Així, l’associació andorrana contra el càncer valora molt satisfactòriament aquest primer cap de setmana d’activitats per recollir donatius amb la finalitat de finançar 100 transports sanitaris per a malalts fins a Barcelona o Tolosa per a rebre tractament oncològic. Alhora, agraeix a la ciutadania la solidaritat que està demostrant amb la causa d’Assandca.

(Text i foto: Assandca)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada