pallapupesNaturlandia continua amb la seva implicació en projectes solidaris i desprès d’haver participat al desembre passat en La Marató de TV3 aquest diumenge 5 d’octubre ofereix via online les entrades infantils amb un descompte del 50% i destinarà la recaptació al projecte “Un dia de nassos”.

Aquesta iniciativa, impulsada pel col·lectiu de pallassos Pallapupas, és un projecte d’innovació i participació social a benefici dels infants, gent gran i malalts mentals ingressats als 12 hospitals més importants de Catalunya.

La idea és que espais d’oci de Catalunya –i enguany d’Andorra- venguin durant un dia les entrades amb descomptes i que la recaptació serveixi per ajudar a aquests col·lectius que segons les estimacions de la pròpia organització sumen unes 37.000 persones.

Millorar l’estat físic i emocional a través de l’humor i el teatre, i ser presents en els processos dolorosos per tal que aquests siguin menys traumàtics són les principals accions de duen a terme els integrants de Pallapupas.

A més de formació artística, els Pallapupas tenen coneixements mèdics i treballen juntament amb el personal sanitari en un sol equip a fi que la feina sigui el més personalitzada i efectiva possible.

Aquesta és la cinquena edició del projecte “Un dia de nassos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada