Ahir, es va dipositar a l’Ambaixada d’Itàlia a Madrid l’instrument de ratificació de l’acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Italiana per a l’intercanvi d’informació en matèria fiscal.

Amb aquest acte finalitzen els procediments legals requerits per a l’entrada en vigor de l’Acord, ja que l’Ambaixada d’Itàlia -al seu torn- va notificar el 25 d’octubre del 2016 el compliment dels requisits interns per a Itàlia.

Així doncs, de conformitat amb l’article 12, l’Acord va entrar en vigor ahir, 27 de març del 2017. L’acord amb Itàlia es va signar el 22 de setembre del 2015 a Madrid entre els respectius ambaixadors acreditats a Espanya i va ser aprovat pel Consell General el 30 de novembre del 2016.

Aquest és el 24è acord d’intercanvi d’informació fiscal vigent a Andorra des de que s’iniciessin les negociacions d’aquests acords l’any 2009. Des d’aleshores, l’intercanvi d’informació ha evolucionat ràpidament adoptant-se altres convenis de caràcter multilateral que possibiliten a més de l’intercanvi d’informació amb sol·licitud prèvia, l’intercanvi automàtic i l’intercanvi espontani.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada