bpa

El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra ha publicat aquest dijous la Llei de mesures urgents per implantar mecanismes de reestructuració i resolució d’entitats bancàries, que permetrà donar sortida a la crisi de Banca Privada d’Andorra.

El text, tramitat per l’extrema urgència i necessitat, ha estat publicat després que el Consell General l’aprovés el passat 2 d’abril, i un cop ha estat sancionat i promulgat pels dos coprínceps, Joan-Enric Vives i François Hollande, el primer dia del termini que marca la Constitució per dur a terme aquest darrer tràmit (entre vuit i quinze dies després de l’aprovació). Tal com fixa la pròpia llei, la publicació d’aquest dijous marca la seva entrada en vigor, cosa que permetrà la creació de l’Agència de Reestructuració d’Entitats Bancàries (AREB), així com la constitució del Fons de Reestructuració amb un capital de 30 milions d’euros.

Tal com ja va anunciar el Govern aquest dimecres, es preveu que el futur de BPA –que pot passar per la venda total o parcial dels actius lícits o la seva liquidació– estigui decidit d’aquí a un mes.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada