Entra en funcionament l’aparcament d’autocaravanes de la Seu

autocaravanes-seuLa Seu d’Urgell ja ha posat en funcionament l’aparcament d’autocaravanes al terreny de terra que hi ha entre l’aparcament d’asfalt del Dr. Peiró i el poliesportiu municipal. Aquest espai disposa de 9 aparcaments per autocaravanes de 5 metres d’ample per 8 de llargada, que es divideixen mitjançant unes travesses.

Els autocaravanistes disposen per al seu vehicle d’una zona de moll i una zona d’estacionament. A la zona de moll, els conductors d’aquest vehicles poden disposar de diversos serveis com omplir els seus dipòsits d’aigua potable, buidar els dipòsits d’aigües grises i negres. A la zona d’estacionament, que esta limitada a 72 hores, es disposa de connexió individual a la xarxa elèctrica. L’aparcament d’una autocaravana té un cost de 3 euros al dia.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha invertit prop de 30.000 euros per adequar aquest terreny municipal per acollir-hi les autocaravanes. La màquina expenedora de llum i aigua ha tingut un cost d’una mica més de 9.000 euros. L’objectiu d’aquesta obra és “promoure i fomentar aquesta activitat turística, d’esbarjo i esportiva”.

Fins ara, a la Seu d’Urgell, les autocaravanes aparcaven en diferents zones de la ciutat com al pàrquing públic i gratuït del Dr. Peiró, i en una zona sense asfaltar a l’Horta del Valira. Amb l’adequació d’aquest nou espai públic “s’aconseguirà unificar la zona d’aparcament per les autocaravanes i alhora s’afavorirà l’augment de turistes que opten per viatjar i fer les seves vacances amb aquest tipus de vehicles”.