Ensurt en un telecadira del Tarter per la caiguda d’un grup d’esquiadors del giny

Un telecadira ple de gent
Un telecadira ple de gent. Foto: ATV

Ensurt aquest dissabte al matí al telecadira de la Llosada, al sector del Tarter de Grandvalira, quan un petit grup d’esquiadors ha caigut del giny.

Segons han explicat des de l’estació, tot apunta que les persones que anaven assegudes al telecadira haurien aixecat la barra de seguretat massa aviat i un cop de vent els hauria fet caure.

Per sort, la caiguda ha estat de poca alçada i els esquiadors només han patit ferides lleus. No ha fet falta l’assistència dels bombers.

Ha estat el personal de pistes qui els ha traslladat al centre mèdic de l’estació, on han estat atesos. L’accident ha coincidit en un dia en què les pistes de Grandvalira han comptat amb una nombrosa afluència de gent. 

1 comentari

  1. Es mentira la noticia.Mis hijos y sus parejas además de dos niños pequeños han sido los afectados.No es verdad que ellos hayan levantado la barra.Ha ocurrido lo mismo que el día 7 de enero en la misma pista.Han dado un frenazo muy fuerte y han salido despedidos.Tambien es mentira que no estén heridos.Mis hijos han sido atendidos por médicos de las pistas y posteriormente en un hospital de Madrid donde acudieron de urgencias.Uno de los niños que iba con ellos fue evacuado al hospital de Andorra en helicóptero.Tendríais que contactar las noticias.TODO LO QUE HABEIS PUESTO ES MENTIRA.OS HAN MENTIDO PORWUE A ELLOS LES CONVIENE.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES