En dues setmanes començarà un dels judicis amb més repercussió mediàtica dels darrers temps. El judici per la causa principal de BPA per la qual estan processats 25 exdirectius i exgestors del banc. La sala d´actes de la CASS a l´edifici Prada Casadet ja està habilitada per acollir les vistes orals. Es faran en horari de matí i duraran tres mesos.

La sala que el Consell Superior de la Justícia ha llogat a la CASS ja està habilitada per acollir els grans judicis que s´hagin de celebrar-se fins al 2019, quan es disposi de la nova seu de la justícia. El primer que acollirà començarà el 15 de gener. Serà per la causa principal de BPA per la qual estan processat per blanqueig de diners 25 exdirectius i exgestors de BPA. Els responsables del sistema judicial n’esperen una important repercussió mediàtica.

La sala s’ha adaptat per acollir la presència dels 25 acusats, 18 advocats, el públic i la premsa i disposar d’espai per als milers de folis que formen el sumari. Les obres han costat 26.000 euros. El lloguer fins al 2019 s’eleva a 30.000.

El Tribunal de Corts ha programat el judici per als propers tres mesos. Les sessions es faran als matins tres dies a la setmana, excepte la de l’inici que es farà de dilluns a divendres.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada