Enllestida la millora de la sala de vetlla del cementiri de la Plana

sala-vetlles-la-planaEl comú d’Escaldes-Engordany ha enllestit la millora de la sala de vetlla ubicada al cementiri de la Plana perquè pugui ser utilitzada com a alternativa al tancament del tanatori de l´hospital. Les instal·lacions funcionen des del 1992 però fins ara tenien molt poc ús. Per facilitar-hi l´accés, el comú ha arribat a un acord amb l´associació de taxistes per instal·lar dues parades prop de la cruïlla d’Engolasters i fixar-ne un preu econòmic.

La sala de vetlla del cementiri de la Plana funciona des del 1992, però ha tingut molt poc ús. Ara, el comú d’Escaldes-Engordany, davant el tancament del tanatori de l’hospital, ha decidit millorar-la i posar els serveis mínims de restauració i begudes. Trini Marín ha destacat la tranquil·litat del lloc i la facilitat d’aparcament. Ha reconegut, però, la llunyania del centre i per això han tancat un acord amb l’associació de taxistes, que estaran informats dels serveis funeraris que es demanin per cobrir el servei de trasllats.

Marín ha explicat que el servei és opcional. Les funeràries del país han estat informades de les millores i veuen positiu que s’ofereixi aquesta alternativa. El funerari Maurici Vilalta ha destacat la tranquil·litat de la sala per a les famílies.

Els funeraris reiteren que oferiran el servei on el client els ho demani. Trini Marín ha reconegut la idoneïtat de la continuïtat del tanatori de l’hospital un cop acabin les obres. Tot i així, la sala de vetlla de la Plana continuarà funcionant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.