L’enginyer andorrà Jordi Llovera, de l’empresa Enginesa, ha estat el guanyador del premi Green Building Solutions en la categoria Renovació Energètica per l’edifici Aconcagua, situat a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella. Aquest concurs premia les solucions aplicades en construcció en set categories relacionades amb l’eficiència energètica que consideren que haurien de servir d’inspiració per als professionals de tot el món en la lluita contra el canvi climàtic. Les obres de l’edifici van comptar amb el suport del Programa Renova, i el jurat ha destacat que es tracta d’un projecte reproduïble i han considerat que és un exemple “excel·lent” per a la rehabilitació d’edificis. L’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, juntament amb el director general de Medi Ambient, Marc Rossell, i la resta de la delegació andorrana que participa a la COP21, ha assistit aquest dijous a l’entrega dels premis.

El Green Building Solutions Awards és un concurs internacional organitzat per la xarxa Construction21 en què es premien les solucions aplicades en construcció en set categories relacionades amb l’eficiècia energètica que consideren que haurien de servir d’inspiració per als professionals de tot el món en la lluita contra el canvi climàic.

Dels 107 candidats, 32 edificis van passar a la fase final, i aquest dijous s’han anunciat els guanyadors de les set categories: Edificis d’energia zero, Materials d’origen biolòic i reciclables, Renovació Energèica, Energies Renovables, Salut i Confort, Edificis Intel·ligents i Favorit dels internautes. L’enginyer andorrà Jordi Llovera, de l’empresa Enginesa, ha estat el guanyador del premi Green Building Solutions en la categoria Renovació Energètica per l’edifici Aconcagua situat a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella.

El jurat ha destacat que es tracta d’un projecte reproduïble, i també que la millora d’eficiècia energèica s’ha dut a terme amb l’edifici ocupat. Han considerat que és un exemple “excel·lent” per a la rehabilitació d’edificis. 

Text: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada