Enfortiment de la col·laboració cultural entre Andorra la Vella i Portugal

Marsol rep La cònsol general de Portugal a Barcelona, Ana Coelho
Marsol rep la cònsol general de Portugal a Barcelona, Ana Coelho. Foto: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

La cònsol general de Portugal a Barcelona, Ana Coelho, ha visitat el Comú d’Andorra la Vella aquest migdia acompanyada del cònsol honorari de Portugal a Andorra, José Manuel Da Silva, on han estat rebuts al despatx oficial per la cònsol major, Conxita Marsol, i el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri.

La trobada ha servit per estrènyer els llaços de col·laboració en l’àmbit cultural, amb la inclusió en la programació cultural de música portuguesa, com els fados. Andorra la Vella, de fet, va passar el relleu a Lisboa de la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura -la capital del Principat la va ostentar el 2016  mentre que al 2017 ho va fer la capital de Portugal-. Aleshores ja es van acordar que s’intensificarien les relacions en matèria cultural.

Conxita Marsol ha aprofitat la visita per traslladar a la cònsol general de Portugal a Barcelona la invitació a l’alcalde de Lisboa perquè participi al Foro iberoamericano de Gobiernos Locales que està previst que se celebri a Andorra la Vella la primavera vinent.

TOTES LES NOTÍCIES