Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Podries viure una situació tensa amb un cunyat o cunyada, que voldrà sortir-se amb la seva. És preferible optarper mesurar les paraules per a no penedir-te’n després.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Contactes amb persones d’altres indrets et poden proporcionar bons moments. Venus ben aspectat amb Saturn a la teva Casa IX, t’obre les portes a l’aprenentatge superior.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mercuri, ja a Sagitari, proporciona moviment al teu sector VII, és a dir amb la parella i d’altres en general. Oportunitat de bons contactes i diàleg franc amb la parella.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Reps una important dosi d’energia del planeta Mart en conjunció a la Lluna. Sents que pots tirar endavant amb algunes coses que fins fa poc veies difícils de realitzar.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Compte amb l’agressivitat continguda o amb les coses que no expresses. Amb el trànsit de Mart pel sector VIII, has d’atendre a tot allò que acumules i no veu la llum.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Amb Mercuri a Sagitari, assoleixes finalment un ànim més positiu i sents que pots reprendre alguna activitat que tenies aturada. Possibilitat de projectar un viatge.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

En aquests dies pots estar pensant en regals i en oferir el millor de tu als altres. Venus, tan ben recolzat per Neptú, et facilita un extra de sensibilitat artística.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Penses en ferm. Saturn en trànsit pel teu sector III, el de la ment, et dóna les eines necessàries per veure com estructurar algunes qüestions que tenies una mica confuses.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Amb Mercuri, Júpiter i el Sol, operant al teu signe, reps una empenta d’entusiasme. Si vius un període difícil, pots percebre alguna possibilitat per canviar les coses.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Amb la Casa XII tan ben ocupada, gaudeixes de més autoconfiança per donar forma als teus nous projectes. Optes però, pel mutisme i per estructurar- ho secretament.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Un assumpte de diners pot posar en tensió una bona amistat. Potser cal cercar una solució adient per evitar més problemes. Possibilitat de recuperar algun document perdut.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

L’exercici físic et serà bo per combatre l’acumulació d’estrès. Sobretot si no acostumes a comunicar l’enuig o les afliccions. També t’aprovarà una escapada a la muntanya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada