Endolls més accessibles

El  món no deixa d’avançar i cada dia apareixen noves coses que busquen fer-nos la vida una mica més senzilla. Encara que creiem que ja està tot inventat, sempre pot aparèixer alguna cosa nova que ens permeti realitzar una acció d’una manera més còmoda. És el que passa amb el que us expliquem a continuació, una interessant novetat que ens permetrà endollar qualsevol aparell elèctric amb menys esforç.

Qui no s’ha barallat alguna vegada amb un endoll de paret tradicional per no encertar a introduir la clavilla de l’aparell? Al final, cansat de tants intents optes per ajupir-te i poder veure millor la posició de l’endoll, però això podria tenir els dies comptats gràcies a aquest peculiar endoll que difereix del que tots coneixem en què té una inclinació de 33º, la qual cosa permet tenir a la vista els forats on inserir la clavilla.

Això que pot semblar una ximpleria, ens permet tenir una millor visió global de l’endoll i poder encertar a l’hora d’endollar l’aparell amb menys problemes.

El mecanisme segueix essent el mateix que l’actual. L’endoll femella continua estant incrustat a la paret però amb una lleugera inclinació amb la intenció de fer-nos les coses més senzilles.

Font: decoracion2.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada