Encamp, seu del Campionat d’Europa 3×4 GT3 d’Scalextric

La sala de congressos del Complex d’Encamp serà l’escenari, aquest cap de setmana, d’una de les proves puntuables del Campionat d’Europa 3×4 GT3 d’slots que organitza l’associació Slot Principat d’Andorra, i on participaran una vintena d’equips provinents d’Andorra, Espanya, Itàlia i Portugal, amb la participació d’uns 70 pilots.

La competició començarà divendres 7 de juny amb uns entrenaments lliures de 18.30 a 21.30 hores, i les curses arrencaran dissabte, 8 de juny, a partir de les 8 h fins a les 20.30 h, ininterrompudament. Diumenge 9 de juny la jornada continuarà amb curses des de les 8 h fins a les 13 h, moment en què es realitzarà l’entrega de premis.

Andorra es posa, d’aquesta manera, en el calendari de les proves puntuables pel Campionat dEuropa 3×4 GT3 d’slots, fet que podria portar a l’associació Slot Principat d’Andorra a organitzar una final les pròximes temporades.

Totes aquelles persones que vulguin gaudir de la competició, poden accedir gratuïtament durant el cap de setmana a la sala de congressos del Complex d’Encamp.