Encamp s’Enfira des d’avui i fins diumenge

Imatge de la 1a edició de l'Enfira't
Imatge de la 1a edició de l’Enfira’t (Comú d’Encamp)

Després de l’èxit de la primera edició de l’Enfira’t, a Encamp, on van participar setanta expositors i es van rebre més de tres mil visitants, és a punt d’encetar-se la segona edició amb l’objectiu de seguir promocionant i donar a conèixer el teixit econòmic i social de la parròquia i dinamitzar així, les empreses, les associacions esportives, culturals i socials encampadanes. El certamen arrenca avui divendres i s’allargarà fins diumenge.

Novetats de l’Enfira’t

La Fira presenta tres novetats destacades respecte a l’edició de l’any passat, en primer lloc, es crea un nou espai de restauració, on es podran degustar diferents propostes gastronòmiques que complementaran la que ja ofereix la sala de congressos del Complex, on es recupera la clàssica polpada, organitzada pel FC Encamp, que tindrà lloc dissabte durant tot el dia i acabarà amb una queimada a mitjanit.

La segona novetat serà les millores de l’espai expositiu, ja que tot el passeig de l’Alguer serà un espai expositiu a l’aire lliure que se sumarà a l’espai del Complex Esportiu, per tant, tot l’espai expositiu serà  continu, des del pati de l’escola francesa fins al carrer del Prat Gran de l’Areny passant pel passeig de l’Alguer i Sant Miquel.

I, finalment, la tercera de les grans novetats serà la visita de dues de les tres ciutats agermanades,  Rouillac i l’Alguer, ja que Mojacar no podrà assistir-hi per motius d’agenda. Les dues ciutats participaran en la fira amb diverses activitats, entre les quals una exhibició de ball per part de l’associació Evi-danse de Rouillac, que tindrà lloc el dissabte a les 16 h de la tarda a la plaça de Sant Miquel.Una trentena d’activitats per a descobrir les entitats encampadanes

El programa, en total, compta amb una trentena d’activitats previstes durant tot el cap de setmana, entre les quals la masterclass per a aprendre a ballar; l’Encamp de Gresca amb l’Esbart Sant Romà, una exhibició del Grupo Folclórico Alto Minho de danses populars portugueses i diverses masterclass  esportives com karate, tenis i pàdel, Kung Fu i spinning. 

El club de tir amb Arc tindrà un espai preparat durant tot el cap de setmana per a descobrir aquest esport i poder practicar-lo. L’escola de teatre Broadway també oferirà una actuació dissabte al matí al Complex, i l’Associació d’Slots tindrà un circuit de cotxes muntat durant tot el cap de setmana per a descobrir els clàssics “excalèstrics”.

Les hores del vermut seran musicals, de 12 a 14 hores, a la plaça de Sant Miquel. Hi haurà l’actuació de dos grups andorrans, dissabte serà el torn dels Black Thursday i diumenge dels No Virus2Day.

A més, durant tot el cap de setmana els museus de la parròquia oferiran portes obertes i visites guiades, així com dos passis de les visites teatralitzades, una als murals dels entorns de la Mosquera al centre d’Encamp i l’altra sobre la història de FEDA al Museu de l’Electricitat.
· DESCARREGA’T EL PROGRAMA D’ACTIVITATS

· DESCARREGAT EL LLISTAT DE TOTES LES EMPRESES, ENTITATS I ASSOCIACIONS QUE PARTICIPEN EN LA FIRA I LES DIFERENTS UBICACIONS

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES