elaEl Comú d’Encamp s’ha adherit a la campanya Ice Bucket Challenge en suport als malalts d’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) i de la recerca científica sobre aquesta afecció amb una aportació de 750 euros que ha ingressat al compte corrent que Creu Roja Andorrana ha habilitat específicament per a aquesta finalitat.

Per reforçar el compromís i donar a conèixer la malaltia, s’han habilitat diverses guardioles a les oficines de tràmits del Comú a Encamp i al Pas de la Casa així com al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, a la sala de la Valireta i al Centre Esportiu del Pas de la Casa per tal que els ciutadans que ho desitgin puguin realitzar els seus donatius fins al 31 d’octubre. Alhora, i seguint les instruccions de la campanya, Encamp ha desafiat al Comú de Canillo, a Gasopas i a Sercensa.

L’esclerosi lateral amiotròfica és una afecció neurològica progressiva que ataca les cèl·lules nervioses encarregades de controlar els músculs que permeten els moviments voluntaris. Es calcula que l’ELA afecta unes 350.000 persones a tot el món i se’n detecten entre un i tres casos nous per cada 100.000 habitants a l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada