comu-pas-1El comú d’Encamp veu positiu el pla de foment de l’ocupació al Pas de la Casa anunciat fa poc pel Govern. Tot i així, la minoria té reserves sobre si el perfil dels demandants de feina encaixarà amb el que cerquen els comerciants de la localitat encampadana.

Tot programa que pugui ajudar a fomentar l’ocupació al Pas de la Casa és benvingut. És, a grans trets, el parer del cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, respecte del programa de foment de l’ocupació en zones geogràfiques allunyades que va anunciar el cap de Govern en el discurs d’orientació política. Creu que pot donar sortida a les persones desocupades i a les demandes d’hotelers, comerciants i empresaris

Des de la minoria també es valora positivament el pla, si bé es tenen més reserves. El conseller del PS, Joan Sans, considera que “l’important serà el complement que s’aporti a l’empresari en qüestió perquè contracti aquestes persones” però pensa que “pot ser interessant i atractiu per la vila del Pas de la Casa”.

La consellera del grup mixt, Eluska Galdós, es demana “quines són les necessitats reals de les empreses del Pas, què fa falta” i “si correspon als perfils de desocupats que estan inscrits al Servei d’Ocupació”.

Les valoracions s’han fet en el marc del consell de comú que ha tingut lloc excepcioanlment al Pas de la Casa, on Joan Sans ha alertat del risc d´utilitzar els programes de foment de l´ocupació per evitar contractar eventuals a l´estiu, fet que suposaria precarització laboral. Per la seva banda, Eluska Galdós ha lamentat que la comissió de Turisme hagi pres decisions sobre el Funicamp que són competència del consell d´administració del giny. El cònsol major, Jordi Mas, ha admès la crítica i ha anunciat que es faran els passos necessaris per corregir els defectes de forma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada