Encamp reobre el pont tibetà dels Cortals

pont tibetà dels Cortals
Pont tibetà dels Cortals. Foto: Comú d’Encamp.

El Comú d’Encamp reobre el pont tibetà dels Cortals a partir de divendres 9 de juliol després dels treballs de manteniment i reparació que s’han dut a terme en els darrers mesos per deixar la instal·lació en perfectes condicions per a l’ús turístic.

El pont es va tancar al públic l’any passat per a poder dur a terme les tasques de manteniment, que en aquesta ocasió eren de més complexitat que en les ocasions anteriors. Després dels estudis i treballs realitzats, que han consistit a reforçar l’estructura, canviar els llistons de fusta per un entramat metàl·lic i reforçarà l’entramat lateral amb xarxes de seguretat i han tingut un cost de 27.819,40 €.

Aquest equipament reobre l’accés per esdevenir, de nou, un element d’atracció turística de la zona, ja que diverses rutes a peu hi passen a prop i està a tocar de l’estació intermèdia del Funicamp i del rocòdrom.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha explicat que “aquest equipament és un atractiu molt interessant per la zona dels Cortals, especialment per ser de fàcil accés, de dificultat baixa, i perquè està dirigit a un públic molt ampli, especialment el familiar”.

Des del Comú d’Encamp s’està duent a terme un pla de millora i embelliment de la parròquia, que inclou també la millora de les instal·lacions esportives i turístiques, i per això, també s’han fet, a banda de les tasques de millora de la seguretat del pont tibetà, millores i reparacions en el rocòdrom dels Cortals.

[do_widget id=category-posts-pro-64]