Encamp publica la llista electoral provisional amb un cens de 3.459 electors

El Comú d’Encamp ha publicat aquest dimecres 30 de setembre la llista electoral provisional dels col·legis d’Encamp i del Pas de la Casa. Tots els electors podran verificar la seva inscripció segons el domicili que tenen adscrit a les dades del cens electoral.

El nombre d’electors provisional és de 3.459, dels quals  3.127 a Encamp i 332 al Pas de la Casa.

La corporació ja ha enviat una carta a tots els ciutadans del Pas de la Casa detallant que consten com a inscrits al col·legi electoral de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa. Aquest nou col·legi, el primer que es crea a Andorra amb aquestes característiques, va ser aprovat per acord del Consell de Comú el passat 3 de setembre.

Els ciutadans podran verificar la inscripció als taulers ubicats a Casa Comuna d’Encamp i a l’oficina de tràmits del Pas de la Casa, o adreçant-se a la Secretaria General del Comú, mitjançant el telèfon 873200. En cas que vulguin modificar les dades per tal de constar a un o altre col·legi, hauran de sol·licitar al més aviat possible un canvi d’adreça al cens electoral de la parròquia.

El col·legi electoral del Pas de la Casa estarà ubicat a l’Oficina de Turisme de l’avinguda del Consell General i ha estat creat per facilitar el dret a vot.