Encamp promou un nou esport olímpic, la lluita 19/10/2014

lluitaEl Club de Judo d’Encamp i la Federació Internacional de Lluita han signat un conveni de col·laboració per impulsar aquest nou esport olímpic a Andorra. L’acte ha comptat amb la presència del vicepresident del Club de Judo d’Encamp, el secretari general de la Federació Internacional de Lluita, Michel Dusson, i el director tècnic adjunt de la Federació Francesa, Philippe Vidal, així com el conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel.

El Conveni preveu que el club encampadà, amb el suport del Comú, impulsi la implantació de l’activitat de lluita. En aquest sentit, la federació internacional pagarà els cursos d’iniciació i promoció de la lluita durant la temporada 2014-2015. A més, el Comú i el club de judo, posaran a disposició les infraestructures de la parròquia per tal d’acollir aquest esport.

Així, el conveni permet desenvolupar aquest esport amb totes les garanties necessàries, infraestructures, entrenador, formació i altres aspectes.

Tal com han manifestat els representants de la federació internacional, la intenció d’aquest organisme és seguir potenciant la creació d’una estructura en les millors condicions amb el desenvolupament dels clubs.

L’acord signat segueix la línia iniciada a la parròquia d’Encamp d’una activitat periòdica del club de judo.

TOTES LES NOTÍCIES