El curs 2018-2019 de les activitats esportives del comú dʼEncamp obre inscripcions el pròxim dilluns, 3 de setembre, amb un complet programa dʼactivitats –més de quaranta– per a infants, joves, adults i gent gran elaborat pel departament de Joventut i Esports.

Pel que fa als infants i joves dʼEncamp podran escollir entre activitats aquàtiques com lʼescola i el club de natació, canoa caiac, waterpolo i natació de nadons, arts marcials a escollir entre taekwondo, judo, kàrate, kung-fu i Budo Taijutsu, una àmplia oferta dʼesports col·lectius amb futbol, futsal, rugbi, handbol, vòlei i futsal PVE.93 com a novetat i dʼaltres esports individuals com el tennis taula, la gimnàstica rítmica i la gimnàstica artística, el baby-gym o el tir amb arc.

Els infants i joves del Pas de la Casa podran accedir a diferents activitats, com les aquàtiques, amb lʼescola de natació i natació per nadons, esports col·lectius amb futbol i bàsquet 3×3, o altres esports com el kàrate, el Diverti Ioga o la dansa, novetat dʼaquest curs.

Pel que fa als adults, a Encamp podran triar entre activitats aquàtiques amb natació per a adults, manteniment aquàtic i canoa caiac, arts marcials amb les activitats de kung-fu i Sanda, judo, Budo Taijutsu i Krav Maga, esports col·lectius amb handbol, vòlei i bàsquet, i altres esports com el tennis taula, el tir amb arc i la gimnàstica artística. Al Pas de la Casa, en aquest curs sʼintrodueixen com a novetat les activitats de natació de perfeccionament i de natació dʼiniciació. Quant a la gent gran dʼEncamp, comptarà amb la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques.

A més, el Comú dʼEncamp també posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats. Així, existeix lʼàrea de Jovent, tant a Encamp com al Pas de la Casa, per a infants entre els 6 i els 11 anys (fins als 12 anys al Pas de la Casa); lʼEspai Jove, dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys, i el Punt dʼinformació Juvenil, per a joves de 18 a 30 anys.

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 3 de setembre a les recepcions dels centres esportius de la parròquia dʼEncamp, excepte en el cas de les àrees de Jovent, que ja té obertes les inscripcions.

Pel que fa a les activitats dʼinfants i joves, tindran inici el 17 de setembre i sʼallargaran fins al 14 de juny del 2019. El preu per una activitat és de 156,65 euros el curs, sent de 296,20 euros si es realitzen dues activitats i de 212,85 euros per a la tercera activitat. Tanmateix, els titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet podran gaudir dʼun 10% de descompte. A més, hi haurà un 20% de descompte per al segon germà.

Els adults i la gent gran començaran les activitats el 24 de setembre i sʼallargaran fins al 14 de juny del 2019. Les activitats dels adults tenen un cost de 109,45 euros/trimestre per activitat per als socis i de 133,55 euros/trimestre per als no socis. Per la gent gran el preu de lʼactivitat és de 10 euros/trimestre i lʼinici de les activitats sʼinicia el pròxim 1 dʼoctubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada