Encamp preveu enllestir la remodelació de Prada de Moles per Meritxell del 2015

prada moles 1

El comú d’Encamp vol tenir enllestida la remodelació de la Prada de Moles per Meritxell de l’any vinent. Així ho ha afirmat el cònsol menor d’Encamp, que a més ha explicat que l’augment de preu del projecte es deu a les modificacions que s’hi han afegit.

La nova zona esportiva de Prada de Moles serà una realitat a final del 2015: el conseller d’Obres Públiques i Urbanisme ha explicat que, d’aquí a 9 o 10 mesos, ja es donarà la remodelació per acabada.

El projecte costarà 2,8 milions d’euros i tindrà un camp homologat per a futbol i rugbi, dues pistes de tennis i dues més de pàdel. Les grades, que inicialment havien de ser més petites, podran encabir fins a 550 espectadors, i es construiran, a més, vestidors per als jugadors i serveis per al públic.

Una de les demandes de l’oposició, en aquest cas el fet que la zona fos completament accessible per a persones amb mobilitat reduïda, també s’ha tingut finalment en compte. Un seguit de millores que, segons el cònsol menor, Jordi Torres, han fet augmentar el preu total del projecte fins a gairebé els 3 milions.

El Govern es va comprometre a contribuir econòmicament en les obres. Hi aportarà uns 650 mil euros, a banda de finançar també el paviment que anirà sota la gespa del camp. Des del comú encampadà creuen que la remodelació de la Prada de Moles servirà per seguir potenciant el turisme esportiu a la parròquia, que ja fa diversos estius que rep equips de primera línia els mesos de pretemporada.