Els dies 14, 15 i 16 d’agost, Encamp celebrarà la seva Festa Major amb un ventall d’activitats pensades per a un públic familiar.

Els actes començaran dilluns 14 d’agost a les vuit del vespre amb la tradicional rua i batucada que acompanyarà als més joves al sopar del Jovent, que començarà a les nou de la nit. Les inscripcions pel sopar estan obertes a l’Oficina de Turisme d’Encamp. La vetllada finalitzarà a la sala de festes del Complex d’Encamp amb una disco mòbil que començarà a mitjanit.

Dimarts 15 d’agost la jornada començarà a les 7.30 h amb el tradicional concurs de pesca als Cortals d’Encamp i amb el Campionat d’Andorra de ciclisme infantil a partir de les 10 h al Prat Gran d’Encamp. La jornada continuarà a les 11 h a la plaça dels Arínsols amb els inflables per a infants del Junglepark i amb la tradicional missa de la Mare de Déu, que tindrà lloc a les 12 h a l’Església de Santa Eulàlia d’Encamp.

Entre la programació de la tarda de dimarts trobem els inflables del Junglepark, el ral·li sorpresa que sortirà a les 16 hores des del Prat Gran d’Encamp, l’espectacle infantil ‘Marc Oriol’ i la festa de l’escuma a les 17 h a la plaça dels Arínsols, que donarà pas a la ballada de sardanes amb la cobla ‘Vents de Riella’. La jornada finalitzarà amb el repic de campanes a l’Església de Santa Eulàlia a les 20 h i el ball de nit amb l’orquestra i grup de versions ‘Aquarium’ al Prat Gran d’Encamp a partir de les 22 h.

El dimecres 16 d’agost, dia de Sant Roc, patró d’Encamp, la jornada començarà a la plaça dels Arínsols a partir de les 11 h amb els inflables del Junglepark, per passar a les 12 h a la tradicional Missa de Sant Roc a l’Església de Santa Eulàlia d’Encamp. En sortir de missa, es realitzarà l’homenatge al padrí i a la padrina més grans d’Encamp.

Les activitats de diumenge continuaran amb un dinar popular a les 13.30 h al Prat Gran d’Encamp que donarà pas, a les 15 h, a la presentació de la reinterpretació de l’escultura ‘El Festejador’, situada al Prat Gran, a càrrec del seu autor, Joan Canal. Tot seguit, es realitzarà el Campionat de petanca.

Les activitats de la tarda continuaran amb més inflables Junglepark a la plaça dels Arínsols, un espectacle infantil amb ‘Festu de festa’ seguit d’una festa de l’escuma, un espectacle de màgia per a tots els públics, a partir de les 18 h, amb ‘Toni el mag’ i un ball de tarda a càrrec de l’orquestra ‘Acuario’ a partir de les 19 h al Prat Gran d’Encamp.

La festa major d’Encamp es donarà per finalitzada amb un espectacle de focs d’artifici que tindran lloc, a partir de les 22.30 h, a la carretera de les Riberaigües.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada