Encamp presenta els actes de la Festa Major

Els actes començaran dijous 15 dʼagost a les 7.30 hores amb el tradicional concurs de pesca als Cortals dʼEncamp i amb el Campionat dʼAndorra de ciclisme infantil a partir de les 10 h al Prat Gran dʼEncamp. La jornada continuarà a les 11 h a la plaça dels Arínsols amb inflables per a infants i amb la tradicional missa de la Mare de Déu, que tindrà lloc a les 12 h a lʼEsglésia de Santa Eulàlia dʼEncamp.

Entre la programació de la tarda de dimarts trobem el tradicional concurs de botifarra (joc de cartes) al Cafè del Poble, que començarà a les 15 hores, els inflables del Junglepark que estaran ubicats a la plaça dels Arínsols de 16 a 19 hores, el ral·li sorpresa que sortirà a les 16 hores des del Prat Gran dʼEncamp, lʼespectacle infantil ʻAlbert Showʼ i la festa de lʼescuma a les 17 h a la plaça dels Arínsols, que donarà pas a la ballada de sardanes amb la cobla ʻVents de Riellaʼ a les 19 hores. La jornada finalitzarà amb el repic de campanes a lʼEsglésia de Santa Eulàlia a les 20 h i el ball de nit amb lʼorquestra i grup de versions ʻZamba Showʼ al Prat Gran dʼEncamp a partir de les 22 h.

El divendres 16 dʼagost, dia de Sant Roc, patró dʼEncamp, la jornada començarà a la plaça dels Arínsols a partir de les 11 h amb els inflables del Junglepark, per passar a les 12 h a la tradicional Missa de Sant Roc a lʼEsglésia de Santa Eulàlia dʼEncamp. En sortir de missa, es realitzarà lʼhomenatge al padrí i a la padrina més grans dʼEncamp.

Les activitats de diumenge continuaran amb un dinar popular a les 13.30 h al Prat Gran dʼEncamp que donarà pas a les activitats de la tarda amb més inflables Junglepark a la plaça dels Arínsols, lʼespectacle infantil ʻAnimaʼt i ballaʼ a partir de les 17 hores que continuarà amb una festa de lʼescuma i amb lʼespectacle ʻCataplumʼ que començarà a les 18 hores i està adreçat a tots els públics. Tancarà les activitats de tarda un ball a càrrec de lʼorquestra ʻAcuarioʼ a partir de les 19 h al Prat Gran dʼEncamp.