Encamp premia les millors aportacions al V Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror

narrativa encamp

El Comú d’Encamp ha lliurat, aquest dijous al vespre, al Punt d’Informació Juvenil, el V premi de Narrativa Fantàstica i de Terror que fomenta aquest gènere entre participants de diverses edats. Andreu Bosch i Lluís Andrés Wang han estat els guanyadors de la categoria infantil, Xavi Pujol i Clàudia Azorín s’han endut el reconeixement en la modalitat juvenil i Jordi Trèbol i Guillem Vilarasau s’han fet amb el premi en la categoria adult.

A més a més, per a aquesta edició el concurs ha ofert la possibilitat de participar en la modalitat vídeo, en què el guanyador ha estat Vicenç Baiges. L’acte ha comptat amb la participació de diversos membres del Comú encapçalats pel cònsol menor, Jordi Torres.

Durant l’acte s’ha presentat un recull dels millors contes de narrativa fantàstica i de terror dels últims anys, amb el nom Recull de relats, en què molts d’ells situen la seva trama a la parròquia d’Encamp. Torres ha posat en relleu la importància d’aquesta proposta que engloba l’esforç d’aquelles persones que any rere any participen en aquesta acció i ha comptat amb l’esforç dels responsables i treballadors de les Biblioteques comunals.

Les il·lustracions del recull de narrativa són de la jove encampadana estudiant de belles arts, Àstrid Janer. En aquest sentit, aquest nou projecte editorial té el suport de la iniciativa La Llançadora. Torres, a més, ha reiterat la voluntat de seguir promocionant la cultura del país des d’un punt de vista participatiu.

El projecte La Llançadora, aprofitant la presentació del recull de narrativa, ha inaugurat l’exposició “Malsons” dels treballs artístics d’Àstrid Janer, que es podrà visitar fins al pròxim 19 de desembre al PIJ. Aquest projecte vol fomentar la col·laboració amb una plataforma d’exposició per impulsar i donar a conèixer l’obra artística dels creadors més joves d’Andorra, sigui quina sigui la seva disciplina.

Aquesta iniciativa fa palesa la voluntat del Comú d’Encamp d’impulsar l’oferta cultural.

1 comentari

  1. Que gran iniciativa!! i l’exposició genial!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES