El Comú dʼEncamp estrenarà el pròxim 1 de juliol un nou servei dʼautobús que unirà els Arínsols i Les Pardines, una iniciativa que neix amb lʼobjectiu de millorar la mobilitat amb transport públic entre el nucli urbà i la zona natural, així com de promocionar la zona de Les Pardines- Engolasters, que a més de ser un dels itineraris familiars de muntanya més utilitzats pels turistes i els ciutadans a lʼestiu, és un dels camins dʼarribada al llac dʼEngolasters.

A més, el camí de Les Pardines ens ofereix un circuit dʼinterpretació botànic on trobem plantes característiques del nostre medi, la carbonera del Confós, on aprendre la història i el funcionament dʼaquestes construccions dels segles XVII, XVIII i XIX que transformaven la fusta de pi en carbó vegetal, així com punts dʼaigua, berenadors i punts de vista paisatgístics.

El servei, que sʼallargarà fins al 8 de setembre, el realitzarà un autobús de mínim 15 places i preparat per portar bicicletes, que realitzarà 14 viatges diaris, des de les 9 del matí fins a les 21.30 hores. Des de la parada dels Arínsols sortirà el bus cada dues hores, des de les nou del matí fins a les nou de la nit. Pel que fa a la parada de Les Pardines, el bus també sortirà cada dues hores, sent la primera freqüència a les 9.30 h i la darrera a les 21.30 h.

Pel que fa al preu del servei, el bitllet senzill tindrà un cost de 0,50 euros i lʼanada i tornada dʼun euro. Tanmateix, hi haurà la possibilitat dʼadquirir un abonament de 10 viatges al preu de tres euros. Tots els bitllets sʼhan de comprar directament al xofer de lʼautobús

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada