Encamp organitza un taller de patchwork i un de culinari per la Setmana Europea de Prevenció de residus

Des del dia 17 i fins el 25 de novembre se celebra la Setmana Europea de Prevenció de residus. Per aquest motiu els Comuns i el Govern han proposat fer diverses activitats durant aquests 8 dies: tallers, conferències, i projeccions documentals, entre d’altres.

Una d’aquestes activitats serà l’aula oberta de patchwork per ensenyar a aprofitar la roba en desús i fer-ne noves peces o complements. El taller, dirigit per la monitora

Lourdes Bassaganya amb la col·laboració de dos monitors del Centre Andorra Sostenible, es farà aquest dilluns 19 de novembre de les quatre de la tarda fins a les set del vespre a la Valireta d’Encamp.

Així mateix, dimarts, des de dos quarts de vuit del vespre i fins a dos quarts d’onze de la nit, a la cuina de la sala de festes i congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es farà un curset de cuina de reaprofitament dirigit pel cuiner Carles Flinch.

L’objectiu del taller, amb places limitades, és que els participants aprenguin a elaborar diverses receptes on la matèria primera són les sobres de menjar d’altres àpats. Així s’elaboraran croquetes, púdings o cremes.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES