Encamp opta a l’Escombra d’or, guardó que reconeix la tasca feta en la gestió de residus

El Comú d’Encamp opta a guanyar l’Escombra d’or per la tasca feta en la gestió de residus a la parròquia. La feina realitzada a partir de la bona planificació així com l’optimització de la gestió dels residus per tal que suposin una càrrega mediambiental mínima han permès participar en la categoria or del guardó que atorgarà l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi ambient, Ategrus.

La instal·lació de la primera compactadora de cartó d’Andorra al Pas de la Casa, la creació de la deixalleria del Pas de la Casa, l’increment del nombre de contenidors d’oli, la instauració de nous contenidors de roba així com les tasques d’embelliment dels contenidors de recollida selectiva per disminuir l’impacte que produïen són algunes de les accions que fan que la parròquia d’Encamp opti a l’Escombra d’or.

Segons ha explicat la consellera de Serveis i Medi Ambient, Olga Alves, el Comú ja va aconseguir guanyar l’Escombra de plata l’any 2010, un pas previ indispensable per poder optar al guardó d’or. Alves també ha recordat la importància de seguir treballant en la mateixa línia per aconseguir l’optimització de la gestió dels residus per tal que suposin una càrrega mínima. El veredicte es coneixerà durant la celebració de la Fira internacional de l’Urbanisme i del Medi ambient que tindrà lloc de l’11 al 13 de juny a Madrid.

1 comentari

  1. Moltes escombres i poca utilitat. Mai les voravies d’Encamp a les avingudes principals especialment, havien estat tan brutes i abandonades pel comú i els mateixos interessasts com ara. Fa realment pena pasejar per aquests carrers i veure la deixadesa total. Gastem en floretes i d’altres i els encarregats i políticics de torn, cotxe amunt i cotxe avall fins l’hora de plegar! Pobre Encamp.

Comments are closed.