El departament de Cultura d’Encamp organitza, pel pròxim 7 de maig a les 19.30 hores, un monogràfic de cuina a càrrec de Pili Borra, que tindrà lloc a la cuina de la sala de congressos del Complex d’Encamp. Borra és naturòpata especialitzada en cuina natural, cuina energètica i cuina aplicada en les malalties.

Aquest taller, per a un màxim de 10 persones, consistirà a cuinar les verdures d’una manera totalment diferent de com s’acostuma a fer, de manera que el sabor de les hortalisses es mantingui, i fins i tot, sorprengui. En finalitzar l’activitat, els assistents tastaran les seves elaboracions.

El preu del monogràfic és de 40 euros i les inscripcions s’han de realitzar al departament de Cultura, a l’edifici de La Valireta, abans del 6 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada