El departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp ha obert les inscripcions per a les activitats estivals, que enguany giraran entorn de la temàtica ‘El cinema i els seus gèneres’. Pel que fa a les Colònies d’Estiu es divideixen en dos períodes de 12 dies, un primer torn del 2 al 13 de juliol i un segon torn del 16 al 27 de juliol, i estan dirigides a infants i joves d’entre 8 i 17 anys que realitzen diverses activitats a l’Alberg de la Baronia d’Encamp. Aquesta activitat compta amb 45 places.

El preu per torn de les colònies és de 230,90 euros per als infants i els joves de la parròquia d’Encamp, 276,10 euros per als infants i joves del país i de 466,90 euros per als infants i joves de fora del país, amb un 10% de descompte per als socis del Club Piolet o del Carnet Jove i un 20% de descompte per a segon germà.

D’altra banda, el 4×15 d’Encamp i del Pas de la Casa ofereixen una programació diversificada d’activitats per a infants d’entre 6 i 12 anys. Del 2 de juliol al 7 de setembre els més petits podran gaudir d’una planificació completa amb jocs, tallers, activitats aquàtiques i esportives i sortides.

El preu de les activitats del 4×15 és de 85,35 euros la setmana, sent de 75,30 euros la setmana del 13 al 17 d’agost, perquè el 15 d’agost és festiu. També s’aplicaran als preus un 10% de descompte per als socis del Club Piolet o del Carnet Jove i un 20% de descompte per a segon germà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada