La proposta de l’Àrea de Jovent dʼEncamp començarà el pròxim 29 d’octubre al Complex Esportiu i Sociocultural dʼEncamp, amb la sortida cap a lʼAlberg de la Baronia. Un cop allà, i fins al 2 de novembre, els infants de 6 a 12 anys passaran la setmana realitzant diverses activitats esportives, lúdiques i culturals orientades a la temàtica de la festivitat de Halloween i de Tots Sants, com el museu de la por o la celebració de la castanyada.

El preu dels cinc dies és de 85,35 euros, amb un 10% de descompte presentant els carnets del Club Piolet o el Carnet Jove, o per ser usuari de dia de lʼÀrea de Jovent, i dʼun 20% de descompte per al segon germà. Les places són limitades a 45 infants i les inscripcions sʼhan de formalitzar a la recepció del Complex dʼEncamp.

Pel que fa a lʼactivitat de l’Espai Jove, adreçada a joves dʼentre 12 i 17 anys, es realitzarà la tradicional sortida a Port Aventura els dies 30 i 31 dʼoctubre, aprofitant la coincidència de la festa de Halloween al parc dʼatraccions. El preu de la sortida és de 85,35 euros, amb un 10% de descompte presentant el Carnet Jove. Les places són limitades a quaranta persones.

Quant al Pas de la Casa, lʼÀrea de Jovent ha preparat activitats entorn de la festivitat de Halloween i de Tots Sants, on els infants realitzaran tallers (maquillatge, panellets), una gimcana de la por, una festa de disfresses, truc o tracte pel poble, així com la tradicional castanyada. A més, realitzaran una sortida als cinemes Illa Carlemany.

El preu dels cinc dies és de 85,35 euros, amb un 10% de descompte presentant els carnets del Club Piolet o el Carnet Jove, o per ser usuari de dia de lʼÀrea de Jovent, i dʼun 20% de descompte per al segon germà. Les inscripcions sʼhan de formalitzar a la recepció del Centre Esportiu del Pas de la Casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada