Encamp obre les inscripcions per a les activitats de Tots Sants

La proposta de l’Àrea de Jovent dʼEncamp començarà el pròxim 28 d’octubre al Complex Esportiu i Sociocultural dʼEncamp, amb la sortida cap a lʼAlberg de la Baronia. Un cop allà, i fins al 31 dʼoctubre, els infants de 6 a 12 anys passaran la setmana realitzant diverses activitats esportives, lúdiques i culturals orientades a la temàtica de la festivitat de Halloween i de Tots Sants.

El preu dels quatre dies és de 77 euros, amb un 10% de descompte presentant els carnets del Club Piolet o el Carnet Jove, o per ser usuari de dia de lʼÀrea de Jovent, i dʼun 20% de descompte per al segon germà. Les places són limitades a 45 infants i les inscripcions sʼhan de formalitzar a la recepció del Complex dʼEncamp.

Pel que fa a lʼactivitat de l’Espai Jove (Encamp i El Pas de la Casa), adreçada a joves dʼentre 12 i 17 anys, es realitzarà una sortida a Barcelona els dies 30 i 31 dʼoctubre, on es realitzaran diferents activitats, com gaudir del partit de bàsquet al Palau Blaugrana entre el Barça i el València, visitar el Museu Big Fun i del Barça, i realitzar una activitat de kàrting a lʼIndoor de Sant Feliu de Llobregat. El preu de la sortida és de 88 euros, amb un 10% de descompte presentant el Carnet Jove. Les places són limitades a 26 joves.

Quant al Pas de la Casa, lʼÀrea de Jovent ha preparat activitats entorn de la festivitat de Halloween i de Tots Sants, com la construcció dʼun túnel terrorífic o lʼassistència a la tradicional castanyada.. A més, realitzaran una sortida als cinemes Illa Carlemany. El preu dels quatre dies és de 77 euros, amb un 10% de descompte presentant els carnets del Club Piolet o el Carnet Jove, o per ser usuari de dia de lʼÀrea de Jovent, i dʼun 20% de descompte per al segon germà. Tanmateix, hi ha la possibilitat dʼapuntar els infants a lʼÀrea el divendres 1 de novembre, que és festiu, a un preu de 25 euros.

Les inscripcions sʼhan de formalitzar a la recepció del Centre Esportiu del Pas de la Casa.