El comú d’Encamp ha presentat avui la nova plataforma de serveis especialitzada en activitats esportives, terapèutiques, recreatives i educatives a l’entorn del benestar. El projecte té l’objectiu de posicionar la parròquia d’Encamp com a referent en activitats de benestar a través d’una oferta exclusiva construïda a l’entorn d’un nou concepte de turisme de salut.

El conseller d’Esports, Xavier Fernández, i la fundadora del projecte, Donatella Locatelli, han explicat els detalls d’aquesta nova iniciativa que, des del punt de vista estratègic, permetrà donar un valor afegit al turisme esportiu que la parròquia ha incentivat com a un dels eixos de la seva política de dinamització econòmica, turística i comercial.

El comú col·laborarà de forma activa per ajudar a la implementació progressiva del projecte tant a nivell logístic, amb la cessió d’instal·lacions de titularitat comunal per la desenvolupament de les diverses activitats, com a nivell executiu, amb la cooperació directa dels departaments de Turisme i d’Esports del comú que col·laboraran en la difusió del producte i atenció al client.

El projecte ‘Encamp, destinació de benestar’ es comercialitzarà sota el segell de producte ‘Wellness experience Encamp-Andorra’ que desenvoluparà diferents paquets turístics. Cada paquet contemplarà, a partir d’uns objectius de salut,  un programa d’activitat format per propostes d’allotjament en entorns tranquils, una oferta de gastronomia saludable així com activitats esportives, terapèutiques, de recreació i educatives i programes de conferències, tallers i classes magistrals.

Els objectius de salut es tradueixen directament en una oferta d’activitats concreta, però també en una durada òptima per tal que el client en pugui obtenir els màxims beneficis. Així, es preveuen des de programes intensius de cap de setmana fins a programes de benestar complerts, de set dies. La intenció és anar desenvolupant programes centrats en objectius específics de salut (millora cardiovascular, pèrdua de pes, respiració, etc).

‘Encamp, destinació de benestar’, preveu també l’organització d’una sèrie d’esdeveniments paral·lels amb la finalitat d’implicar els veïns de la parròquia en el projecte acostant-los als conceptes i les pràctiques terapèutiques relacionades amb el wellness. Aquesta línia de treball ja s’ha posat en marxa amb el cicle de xerrades col·loqui que s’estan desenvolupant des de la primavera al complex esportiu i sociocultural d’Encamp.

1 comentari

  1. GENIAL INICIATIVA DE DONATELLA I ENCAMP.
    INTENTAREM AFEGIR EL NOSTRE GRANET EN LA PROMOCIO D’AQUESTA PROPOSTA DE BENESTAR!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada