La piscina exterior de La Mola, a Encamp, ha obert les seves portes aquesta cap de setmana fins al 7 de setembre. Durant el mes de juny, els horaris d’obertura seran de dilluns a divendres de 12 a 20 hores, i els caps de setmana de 10 a 20 hores. A partir de l’1 de juliol i fins al mes d’agost, s’obrirà cada dia de les 10 a les 20 hores. De l’1 al 7 de setembre, l’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 12 a 20 hores i els caps de setmana de 10 a 20 h.

Pel que fa als preus de la piscina exterior de La Mola, l’entrada diària és de 4,45 euros pels adults i de 2,50 euros els infants i sèniors, entenen com a sèniors les persones de més de 65 anys. Tanmateix, hi ha un abonament per a tot l’estiu, on els socis dels centres esportius de la parròquia d’Encamp per 25,10 euros els adults i per 12,55 euros els infants i sèniors tenen accès a les instal·lacions. Pels que no són socis, l’abonament de tot l’estiu és de 85,35 euros els adults i de 45,20 euros els infants i sèniors.

Para tècnica de l’àrea aquàtica del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp

D’altra banda, la zona aquàtica del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp realitzarà, del 16 de juny al 8 de juliol, una parada tècnica per manteniment. Durant aquest període, els usuaris de les piscines interiors que ho desitgin podran utilitzar les instal·lacions dels centres comunals d’altres parròquies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada