La comissió de festes d’Encamp ha organitzat, un any més, la celebració del Carnaval, que enguany s’ha centrat en una crítica a la poca feina que fan els polítics. El més al·ludit, en aquesta ocasió, ha estat el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, que ha estat el personatge que han triat per penjar com a Carnestoltes. La plaça del Consell d’Encamp ha estat l’escenari de la interpretació, i allà s’ha penjat el Carnestoltes, amb una camisa on darrere hi han escrit ‘5A’, el símbol d’una diana i ‘bang’.

Sense pèls a la llengua els joves d’Encamp han triat una escena de reunió del cap de Govern amb ministres i membres de la corporació parroquial per criticar la poca feina que fan tant uns com els altres i els perjudicis que té per al poble. Els personatges interpretats han estat el cap de Govern, Toni Martí, els ministres Jordi Cinca i Jordi Alcobé, el cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, els consellers de l’oposició, Joan Sans i Eluska Galdós, i el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu. Tots ells reunits en un bar han parlat d’alguns dels fets més destacats d’aquest any i han destacat la poca feina feta i les mesures preses per ‘aixecar el peís’.

El més al·ludit en la comèdia ha estat el ministre Cinca, a qui se li han fet fins i tot bromes amb els trets que va rebre a casa seva, i a qui finalment s’ha decidit penjar com a Carnestoltes.

L’espectacle ha estat seguit per centenars de persones, nens, joves i adults, que han rigut davant les interpretacions dels joves.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada