El comú d’Encamp ha marcat la data límit de finals d’any a SAETDE perquè els facin arribar el document sobre l’acord d’intencions on s’hi justifiqui que els terrenys de Concòrdia es troben dins la concessió. Així ho defensa SAETDE, que afegeix que aquesta situació ha bloquejat el desenvolupament a la zona i els ha fet perdre diners. Demanen, com a compensació, que se’ls ampliï la concessió o se’ls pagui una indemnització. Si no es justifica, el Comú no descarta fer un nou concurs per l’explotació.

Ara la pilota està al camp de SAETDE que ha de presentar un document que acrediti que els terrenys de Concòrdia entrarien dins de la concessió. El fet és que la societat defensa que en un document inicial aquesta situació era prevista, però que no s’ha poguit desenvolupar amb la conseqüent pèrdua de diners. Per això, si el que assegura SAETDE és veritat, el comú hauria de pagar una indemnització a la societat o bé ampliar-ne la concessió. El comú ha donat de termini fins a final d’any “perquè era un tema que feia molt temps que se n’estava parlant”, explica el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres. 

Si és demostra que els terrenys es troben dins la concessió ja es passarà “a la segona fase”, explica el cònsol. Torres diu que en cas que SAETDE no presentés el document es tiraria pel dret i es faria un concurs per treure a concessió els terrenys. SAETDE també hi podria postul·lar, si així ho estima, com avança Torres.

Torres ha recordat que aquest és el document que bloqueja que l’acord d’intencions tiri endavant. A més, diu que per a l’estació seria bo ampliar-se en aquests terrenys donant més opcions als clients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada