Encamp mantindrà la sala de gimnàstica artística

complex-encampEl Comú d’Encamp ha decidit posposar l’ampliació de la sala de musculació del Complex Esportiu i Sociocultural i mantenir així la sala de gimnàstica artística. El conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel, ha explicat que la proposta que es va fer per reestructurar la instal·lació, que implicava que una part de la sala de gimnàstica acollís la sala de musculació i una altra part les activitats dirigides, no tirarà endavant de cara al setembre. Rogel ha dit que s’ha pres aquesta decisió tenint en compte que no s’ha trobat una alternativa a la gimnàstica artística que pogués oferir les mateixes prestacions, i per aquest motiu, la remodelació es deixarà en mans del proper equip comunal.

Després de les queixes que s’han fet sentir des del món de la gimnàstica, i que van culminar amb el lliurament de 2.000 signatures al Comú en contra de la decisió de convertir la sala de gimnàstica en una sala de musculació, la majoria comunal ha decidit aturar el projecte. 

El conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel, ha indicat que el projecte s’ajorna per a l’any vinent perquè era inviable tenir l’obra enllestida de cara al curs vinent, de manera que el Complex no hagués pogut oferir cap dels tres serveis. A més, ha assegurat que l’objectiu del Comú és poder satisfer tots els col·lectius i ha posat de manifest que la sala de musculació s’ha fet petita, perquè és la mateixa sala que el 1994 però s’han duplicat el nombre de socis, que actualment ascendeix a 1.217.

Amb tot, no es volia afectar ni l’activitat de gimnàstica artística –amb uns 60 usuaris– ni l’activitat del ‘baby-gym’ i, per tant, s’ha posposat el projecte fins que es trobi una solució idònia. “Continuarem estudiant alternatives perquè volem que tothom tingui unes prestacions similars”, i en aquest sentit, ha assegurat que es miraran quines altres possibilitats té l’edifici per donar el millor servei. 
La decisió presa pel Comú d’Encamp s’ha donat a conèixer a la secció de gimnàstica durant una reunió aquest dimarts al matí.

Text i foto: ANA

4 comentaris

  1. 1.217 socis a la sala musculacio???? És que ens hem tornat bojos o qué!

  2. És realment vergonyós com ha actuat el Comú i aquest fent-se rogar per repetir i repetir. Patètic! Són activitats com aquesta les que percep realment la població i les fa seva, però això no ho entenen els autoanomenats demòcrates. Que se’n vagin i ja vindran uns altres que ho faran millor!

  3. Baixada de Pantalons Electoral, i lo Sr.Mas encara esta desfullant la flor per saber si es torna Presentar…..Felicitats Sr Mas per la seva Candidatura…deixis de fer cuento que ja sabem que vol torna….o millor dit no vol marxa , maca la cadira, molt maco Encamp, 4 anys mes de miseria per Encamp, 1217 socis del gimnas que han ” enganyat” , aixo es bo, que els socis paguin cuota, aixi podem mantenir altres activitats, i els que mes paguen un sala de 400 metres per 1217 socis, 12 hores al dia ple, per una sala per 50 nens, 1500 metres, unes hores per la tarda, Encamp mante la gimnastica, el govern DA trenquil, pot continuar gastan en heliports fantasmes, que Encamp ja mante un esport que GOVERN NINGUNEA, Pero que paguem els d’ Encamp, , sols falta que l endema de les elecions regali Saetde,

  4. Patètic espectacle el que ha donat el Comú encampadà en aquest tema.

Comments are closed.