El comú d’Encamp invertirà 120.000 euros en la reactivació del comerç a la parròquia. L’Associació d’Empreses té un paper molt important en aquesta tasca i prepara diverses accions per dinamitzar el poble.

Davant la necessitat de fer un pas endavant en l’activació del comerç i l’empresa a Encamp, el comú té elaborat l’esborrany d’un pla dinamitzador què s’ha treballat durant el 2016. Després de la feina d’estudi es busquen ara les sinergies amb els comerciants. 120.000 euros d’inversió i la intenció de tenir un retorn immediat.

Unes accions que es podrien començar a veure durant el primer trimestre d’any i on agafa protagonisme l’Associació d’Empreses d’Encamp. El col·lectiu vol tirar endavant una ruta de comerços, un plànol on es trobarien els establiments i les empreses de la parròquia amb una petita descripció i un sorteig per fer poble.

Des de l’associació es demana la implicació dels comerciants per tirar endavant aquestes i properes accions que a partir del maig podria acollir el mercat setmanal.

5 comentaris

  1. Crec que la via escollida no es la correcta. El que s’ha d’incentivar es l’establiment de nous comerços i empreses via incentius: bonificacions en l’estacionament de vehicles, reducció real de tributs, incentivar la competència.

  2. a tancar el Vial akell, es lo que tendrien que fer… Que mol be, sense cues ni reh, pero mireu la Massana , Canillo, etc.. de ke viu??, pos d’akelles cues interminables on les families no tenen ganes de baixar a la Capital i fan les compres als pobles de d’alt. A Encamp ja s’acabat aixo, tots per adalt, i ningu pel poble… humiliant :/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada