El Comú d’Encamp ha inaugurat aquest dilluns el nou punt soterrat amb set contenidors que recull tot tipus de brossa: vidre, paper/cartró, envasos i rebuig. Aquesta nova instal·lació, que s’ha fet al costat del Prat Gran, ha tingut un cost de 32.000 euros i és el tercer punt d’aquestes característiques que es fa a Encamp. Tal com ha comentat la consellera d’Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, el nou punt era una obra prioritària, que facilitarà la gestió dels residus, oferint més capacitat, millorant la higiene i embellint la zona. Així, aquests contenidors soterrats s’afegeixen a altres millores als entorns com per exemple els altres dos tancats que hi ha a Encamp i els quatre del Pas de la Casa. Per al 2014 s’ha previst dues zones més tancades a Encamp i 2 més al Pas de la Casa, que ja estan pressupostades.

La consellera ha inaugurat el nou punt de recollida selectiva al poble d’Encamp. Es tracta d’una obra que ha costat 32.000 euros i que s’emmarca dins les accions del Comú d’Encamp per oferir una bona imatge tant als residents com als visitants i per oferir més confortabilitat. La consellera ha dit que la intenció és poder fer més contenidors soterrats, però que no sempre és possible ja que sovint hi ha instal·lacions dels serveis de FEDA o d’Andorra Telecom.

Pel que fa a la capacitat dels nous contenidors, els quatre de rebuig tenen una capacitat de 4.000 litres de brossa cadascun i els altres tres de recollida selectiva poden albergar fins a 3.000 litres de residus.

1 comentari

  1. Quasi tant com a costat la nova web !!! Segur que d´aixó es treura molt més profit, al meny es real

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada