Encamp inicia una nova temporada de mercats amb més parades i espectacles setmanals

L’Associació d’Empreses d’Encamp ha iniciat una nova temporada de mercats a la plaça Sant Miquel. L’activitat, que enguany compta amb més parades, sobretot d’artesans, ha comptat aquest dissabte amb l’espectacle del grup de buners de la Casa de Galícia i amb un aperitiu de benvinguda per als assistents. La vocal de l’associació, Sara Mandicó, ha explicat que l’objectiu és que hi hagi activitats o espectacles que amenitzin el mercat cada dissabte, i que per incentivar la participació, reparteixen vals que poden gastar en els establiments adherits si van tres vegades al mercat. Pel que fa a la situació del comerç al poble, Mandicó ha destacat que la sensació és positiva, perquè es veu gent que té ganes de fer coses i hi ha projectes per obrir nous establiments. 

L’Associació d’Empreses d’Encamp, que té actualment uns 75 socis, ha tornat a posar en marxa els mercats setmanals a la plaça Sant Miquel, a més d’una exposició fotogràfica al Complex Socioesportiu i sopars de germanor periòdics per continuar captant més membres.

La vocal de l’entitat, Sara Mandicó, ha explicat a l’ANA que el mercat, que se celebrarà setmanalment fins al desembre, té enguany més parades, sobretot de nous artesants que hi han volgut participar. Amb tot, els negocis amb més èxit són els de fruita i verdures i els de planters. La voluntat és que cada setmana el mercat estigui amenitzat per alguna activitat o espectacle. Aquest dissabte ha rebut la visita dels buners de la Casa de Galícia, mentre que la setmana vinent els membres de l’associació Alto Miño faran una rua.

D’entre els projectes que prepara l’associació per als propers mesos, destaca una fira esotèrica i de teràpies naturals a finals de maig que se celebrarà entre la plaça Sant Miquel, el carrer Major i la plaça Major. De cara al juny, es tornarà a organitzar una mostra d’art i de gastronomia local.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.