terrorEl concurs de narrativa fantàstica i de terror d’Encamp arriba a la sisena edició amb una aposta clara per consolidar-se. I, per fer-ho, enguany incrementa les dotacions dels premis de joves, d’adults i de la modalitat de vídeo, una de les novetats de l’edició passada.

A més, el certamen continua apostant per la modalitat escrita, amb tres categories d’edat: infants, de sis a onze anys; joves, de dotze a setze anys; i adults, a partir de disset anys. L’extensió ha de ser d’entre tres i sis pàgines per una sola cara, a doble espai, i amb lletra Times New Roman de mida onze. Cada autor podrà presentar fins a tres obres.

Pel que fa a la modalitat de vídeo, les obres podran ser enregistrades de manera grupal o individual i en qualsevol suport, ja sigui amb mòbil o amb càmeres. Hauran de tenir una durada d’entre cinc i deu minuts. La història ha de ser inèdita i es poden afegir tot tipus d’efectes especials, música, etc.

El jurat estarà format per tècnics del Comú i altres persones vinculades al món de la cultura d’Andorra. Els premis, en aquest cas, seran lots de llibres als dos primers guanyadors de la categoria infants; un iPad Mini i un lot de llibres per al primer premi dels joves; i un lector de llibres digitals (e-book) i un lot de llibres per al segon. En el cas de la categoria adults, el primer premi serà de 400 euros i el segon, de 250 euros. Pel que fa a la modalitat de vídeo, hi haurà un premi únic de 350 euros per al guanyador.

Totes les obres es podran visualitzar a través de les xarxes socials del Comú d’Encamp perquè tothom pugui fer-ne una valoració que, posteriorment serà presa en consideració pel jurat al moment d’atorgar el premi.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada