Encamp es prepara per rebre ses majestats els Reis d’Orient

El dia 5 de gener, Encamp i el Pas de la Casa, reben la visita de ses majestats els Reis de l’Orient. Ho fan amb les grans cavalcades que passegen pels seus carrers amb la finalitat de saludar els nens i nenes que els han estat esperant amb il·lusió durant tot l’any. Durant el seu recorregut, els patges i ajudants que els acompanyen celebren l’acollida rebuda repartint caramels a tort i a dret. Els dolços són la prèvia dels regals que distribuiran a totes les llars de la parròquia durant la llarga nit de feina que els espera.

A Encamp els Reis arriben en carrosses a la plaça dels Arínsols després de recórrer els carrers de la vila. La comitiva comença el seu recorregut a les sis de la tarda, a la zona de Prada de moles, travessant tota la parròquia fins a la plaça del Arinsols, on es troba amb els nens i nenes que s’hi esperen.

Al Pas de la Casa arriben en tot terrenys i carrosses fins al Centre Esportiu, després d’un castell de focs d’artifici i d’un descens de torxes per les pistes d’esquí, que comença a partir de les sis de la tarda a la pista Directa del Pas de la Casa. A partir d’aquest punt, inicien un recorregut per l’avinguda d’Encamp, els carrers Sant Jordi i carrer Catalunya enllaçant amb el carrer Major per arribar al Centre Esportiu.