Encamp dóna el tret de sortida a la ronda de visites de l’Executiva de DA a les parròquies

L’Executiva de Demòcrates per Andorra s’ha reunit, aquest dimarts, amb els membres d’Units per al Progrés + Demòcrates per Andorra i els simpatitzants d’Encamp en l’inici de la ronda de visites a les parròquies que es realitzen per tal de fer encara més intens el contacte amb els afiliats i simpatitzants.

L’acte, que ha congregat una cinquantena de persones, ha permès comentar el full de ruta del partit en els pròxims mesos i tractar els diversos temes de l’actualitat política del país. Entre les qüestions analitzades s’ha abordat el projecte de pressupost que l’Executiu ha presentat aquest mateix dimarts. El president de Demòcrates per Andorra, Antoni Martí, ha remarcat que el Govern no ha retallat ni en educació ni en sanitat i ha senyalat que s’està fent una gran tasca per evitar els abusos en el sistema. De fet, el projecte de pressupost contempla un increment de les partides destinades a l’ajuda social i a la desocupació laboral.

La reunió ha servit també per explicar la reforma de les jubilacions dels funcionaris i el Nou Model Andorrà d’Atenció Sanitària, entre d’altres temes. Els ciutadans d’Encamp han mostrat interès en les solucions aportades des del Govern en relació a la reforma de la CASS, i s’han mostrat satisfets pel contacte directe amb l’Executiva de DA.

La trobada ha conclòs amb la convicció de que en aquesta legislatura s’abordaran totes les reformes necessàries per tal de millorar la situació del país salvaguardant l’estat del benestar.

Foto i text: DA

1 comentari

  1. Si avu poguès votar us ben asseguro que de casa meva no us emportaveu ni un de vot.
    sinverguenses

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES