Encamp destinarà 1.800 euros al mes durant sis anys per renovar 25 màquines del gimnàs

La sala de musculació del complex esportiu d’Encamp des d’aquest dimecres ja compta amb la presència de les noves màquines per fer entrenament cardiovascular. En total hi ha 25 aparells nous distribuïts entre el gimnàs d’Encamp i el del Pas de la Casa. Les màquines del gimnàs del Pas de la Casa s’incorporaran a principis de la setmana que ve. El conseller de Joventut, Esports i Turisme d’Encamp, Xavier Fernández, ha indicat que l’adquisició de les màquines s’ha fet mitjançant un rènting i durant sis anys es pagaran 1.800 euros mensuals. D’aquesta manera, “ens permet al cap de sis anys canviar les màquines”, ha afegit Fernández.

A petició dels usuaris del gimnàs del complex esportiu d’Encamp i el Pas de la Casa s’han incorporat 25 màquines noves per fer exercicis cardiovasculars (bicicletes -una adaptada per a dones embarassades i gent gran-, una ‘multipower’ -per fer esquats-, cintes per córrer i el·líptiques). Després de dos dies treballant per fer el canvi de màquines, aquest dimecres s’han presentat els nous aparells del complex esportiu d’Encamp amb la presència del conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavier Fernández, i la campiona d’Espanya en biquini fitness de Culturisme, Mònica Bernaus. Els canvis de màquines al Pas de la Casa es faran a principis de la setmana que ve.

Els nous aparells s’han adquirit mitjançant un rènting i durant sis anys es pagaran 1.800 euros mensuals, que suposarà aproximadament uns 130.000 euros en total, ha indicat el conseller. “Això ens permetrà al cap de sis anys poder fer canvi de màquines”, ha afegit Fernández durant la presentació. Pel que fa les valoracions dels usuaris, Fernández ha assegurat que amb només un dia de funcionament està tenint “molt èxit i esperem que durant la setmana s’acabi de confirmar”. Mònica Bernaus ha indicat que aquest dimecres al matí ja ha estat entrenant i ha afegit “que és un primer pas molt important i s’agraeix molt”, ja que les màquines que hi havien ja eren antigues, ha afegit.

D’altra banda, Bernaus ha indicat que tot i ser un gimnàs que té molts anys, “les màquines no són dolentes” però faltarien alguns aparells per treballar algun grup muscular. En aquest sentit, ha afegit que li agradaria que “s’ampliés el gimnàs que és un projecte que ja s’havia estudiat”.

Fernández ha assegurat que s’aniran fent millores durant els pròxims quatre anys, com per exemple, ha explicat que aviat es farà la impermeabilització de la coberta del poliesportiu d’Encamp.

Actualment, el complex esportiu d’Encamp compta amb 2.200 socis i el Pas de la Casa amb més de 300. Segons ha anunciat Fernández aquest any han augmentat un 14% els abonaments. A partir del 22 de febrer està previst posar en marxa un programa per captar més socis.

Text i foto: ANA

2 comentaris

  1. Heu tret les màquines de rem velles i no heu posat cap de nova!! Per què?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada