Encamp demana a SAETDE que surti de Pas Grau Internacional

grandvalira2El comú d’Encamp i SAETDE, l’empresa que gestiona el camp de neu del Pas de la Casa-Grau Roig, han posat fil a l’agulla per solucionar els conflictes que les dues parts arrosseguen des de fa anys. Ho ha explicat el cònsol menor de la parròquia. Jordi Torres ha explicat que una de les demandes que el comú fa a SAETDE és que surti de Pas Grau Internacional.

La millora de l’entesa entre SAETDE i el comú d’Encamp és factible. Aquesta és l’opinió que ha expressat Jordi Torres, cònsol menor d’Encamp, que considera que hi ha diverses qüestions que s’han de solucionar com, per exemple, la gestió del Funicamp. Les dues parts fa temps que negocien per arribar a una millora de la relació. El comú també demana a SAETDE que surti de Pas Grau Internacional i que siguin dues societats diferents. Amb aquests temes sobre la taula, Torres espera que s’arribi a un acord global “pel bé de tots”.

El cònsol menor, que ha estat entrevistat al programa “Ara i aquí”, de Ràdio Nacional, ha assegurat que a Encamp ja comencen a notar com l’economia millora. Afirma que ja han començat a haver més transaccions immobiliàries i més obertures de comerços i negocis que no pas tancaments.

A més, ha explicat que el comú d’Encamp està a punt d’aconseguir un crèdit bancari important que ajudaria a alleujar les arques comunals. La majoria vol fer una reunió de poble per explicar la situació financera de la corporació.