carrer-major-encampEl Comú d’Encamp ha convocat un concurs públic per a l’adjudicació de l’execució de les obres del projecte relatiu a la remodelació i adequació del carrer Major d’Encamp.

En aquesta ocasió, el projecte de remodelació i adequació del carrer Major preveu actuacions des de la plaça de Sant Miquel de la Mosquera fins a la plaça del Consell General. El projecte preveu la remodelació del paviment així com accions de manteniment i reforma de l’enllumenat, substituint els fanals actuals, la modificació del mobiliari urbà, les canalitzacions d’aigua, i treballs d’adequació de l’edifici conegut com l’Antiga carnisseria. En aquest edifici caldrà reformar la coberta i la façana.

Aquesta actuació té una estimació base del cost d’execució de 87.983,26 euros i respon a la voluntat de mantenir i millorar el benestar dels ciutadans que viuen a Encamp.

El projecte s’inclou en el pla d’inversions de l’administració per al manteniment i la millora de la parròquia. Així, en els pròxims mesos es procedirà al manteniment de l’asfalt, la reforma de Prada de Moles, i l’establiment de noves zones de lleure, entre altres accions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada