culinaria2Ahir es va celebrar a Encamp una nova edició de la Festa Culinària, el concurs on els veïns de la parròquia competeixen per mostrar el seu talent a la cuina i, després, s’apleguen per tastar el que han cuinat.

L’Associació Proagermanament d’Encamp va organitzar, ahir a la nit, un cop més, i ja en són 21, la Festa Culinària a la sala de congressos del complex socioesportiu. Enguany, el tema comú era la pasta i les verdures. 23 aficionats van presentar plats de degustació d’entre vuit i deu racions, entre els quals tres postres, per impressionar el jurat i lluitar per un dels quatre premis.

La cosa era complicada, i és que els criteris del jurat eren molt exigents.

Finalment, els més imaginatius i destres en combinar els ingredients es van emportar els premis al més elaborat, original i ben combinat, el guanyador de la nit va ser aquest pastís de verdures amb flor de farigola, que va guanyar el premi al més bo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada