La sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà el pròxim 24 de novembre, a partir de les 18 hores, la 26a edició de la festa culinària de l’APAE.

La temàtica central d’aquesta edició seran les receptes a base de carn de porc com a ingredient principal, ja sigui fumat, rostit, a la brasa, fregit, curat, estofat o al vapor. Aquests plats entraran a concurs en la categoria d’adults (persones de més de 14 anys), on s’atorgaran quatre premis, al plat més ben elaborat, al més original, al que té els ingredients més ben combinats i al més ben presentat.

D’altra banda, el certamen segueix apostant pels més joves amb la categoria infantil, per a nenes i nens de 5 a 14 anys, que enguany poden presentar pastissos amb decoració a concurs. Les receptes presentades competiran per un dels quatre premis existents, les postres més ben elaborades, les més ben presentades, les que aporten els ingredients més originals i aquelles amb la millor combinació d’ingredients.

El programa d’activitats de la vetllada començarà a les 18 hores amb la presentació dels plats i la deliberació del jurat. A les 19 hores un grup d’acordionistes actuarà, donant pas, a les 20 hores a l’actuació de l’Esbart Sant Romà d’Encamp. Tot seguit, a les 20 hores, es realitzarà un tastet dels plats presentats i un sopar serà ofert per Rebost del Padrí, tot amenitzat per la música de les acordions.

Enguany, com a novetat, es realitzarà un tastet de formatges de Formatgeria Casa Raubert. Per aquest tastet, tot el que assisteixi a la Festa Culinària haurà de pagar 4 euros.

La vetllada finalitzarà amb un ball de nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada