Encamp celebra el dia de la Gent Gran amb un campionat de botifarra i una masterclass de Fit Dansa

masterclass dia gent gran
Participants de la masterclass a Encamp. Foto: Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp ha celebrat aquest matí el Dia Internacional de la Gent Gran amb un campionat de botifarra i una masterclass de Fit Dansa. Les activitats, que s’han desenvolupat al Cafè del Poble i a la Plaça dels Arínsols, han comptat amb l’assistència d’una vintena de padrins.

La jornada ha començat a les 9:00 h amb el campionat de botifarra i a les 9:15 h s’ha iniciat la masterclass, que s’emmarca dins de la campanya ‘Mou-te per la teva salut’. Els participants de la masterclass han estat obsequiats amb una samarreta i una motxilla de tela portadores del lema que centralitza la campanya.

 

Marxa popular

També en el marc de la iniciativa ‘Mou-te per la teva salut’, demà, 2 d’octubre, es realitzarà una marxa popular a Encamp que ja compta amb més de 300 inscrits.

El recorregut tindrà la sortida i arribada a la Plaça Sant Miquel i s’iniciarà a les 11:00 h. La llargada total de la caminada és de 2,5 quilòmetres, sense pràcticament desnivell, i està pensada per a totes les edats. Es preveu que la marxa tingui una durada d’entre 30 i 40 minuts.

La inscripció i la recollida de les samarretes es podrà fer fins avui a les 22.00 h al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

TOTES LES NOTÍCIES