Encamp celebra demà una nova edició de la Nit Blanca

Un any més arriba la Nit Blanca,  la nit on el patrimoni encampadà obre les seves portes a curiosos i turistes en un horari poc habitual, de les 22 a les 2 h de la matinada, oferint-los tota l’oferta cultural de què disposa Encamp.

La finalitat d’aquesta vetllada és la de permetre descobrir els museus i monuments històrics d’una manera original, divertida i envoltada de la màgia de la nocturnitat.

Les rutes que el Comú d’Encamp ha disposat són:

–     Ruta 1: visita al conjunt medieval de Les Bons mentre el quartet de corda Ensemble Ambients  toca música en viu. A tots els visitants se’ls oferirà una copa de cava i coca.

–          Ruta 2: visita al Museu de l’Automòbil i al Museu de l’Electricitat. Davant del Museu de l’Automòbil els amics de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics exposarà alguns dels seus cotxes, que els visitants podran veure de ben a prop.

–     Ruta 3: projecció a la plaça dels Arínsols de fotografies antigues de la parròquia d’Encamp i visita al museu etnogràfic Casa Cristo,  així com de l’església de Sant Miquel de la Mosquera.

–     Ruta 4: visita a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp, amb projecció de fotos antigues.

 

El Comú d’Encamp posa a disposició dos autobusos gratuïts que sortiran de la plaça dels Arínsols cada hora en punt per fer els desplaçaments fins a Les Bons i per fer el desplaçament de la ruta 2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.